Robot with camera recognized

hello

I have a big issue with my project. I am developing a robot which can see with a camera, I am starting so, I have a camera model CF0706C-V1 TTL Serial Camera Module, with the IC vc0706preb, which is the usual IC for cameras for adafruit library.

My problem is that I am trying to communicate with the camera but this one is not responding as suppose to do it.

see my code

#include <SoftwareSerial.h>

SoftwareSerial mySerial = SoftwareSerial(10, 11); // RX, TX

void setup(){
// Open serial communications and wait for port to open:
Serial.begin(115200);
Serial.println(“reset camera”);
delay(1000);
// set the data rate for the SoftwareSerial port
pinMode(10, INPUT);
pinMode(11, OUTPUT);
mySerial.begin(115200);
while(!mySerial.available()){
Serial.println(“en espera”);
delay(1000);
}
delay(45000);
}

void loop(){
mySerial.println(86, HEX);
mySerial.println(00, HEX);
mySerial.println(38, HEX);
mySerial.println(00, HEX);
char dato = mySerial.read();
Serial.print(dato, HEX);
//mySerial.print(1, HEX);
Serial.println();
delay(1000);
}

as you can see I am just sending reset instruction and waiting for the normal respond 76xx26xx but I not getting that, instead I getting this:

56 43 30 37 30 33 20 31 2E 30 30 DA 43 74…FFFFFF

can some one help me?

thank you.

56 43 30 37 30 33 20 31 2E 30 30 DA 43 74

VC0703 1.00

Please remember to use code tags when posting code

hi

thanks for reply. I didn't think to convert to ascii, I converted all the message...

VC0703 1.00ÚCtrl infr existÚUser-defined sensorÚ625ÚIgit en

have any idea why is sending this?

thanks