Signature error while uploading booloader into Arduino UNO using another UNO

Hi everybody, i am trying to upload the bootloader of an Arduino UNO using another Arduino UNO as a programmer.

I am using this tutorial:
https://learn.sparkfun.com/tutorials/installing-an-arduino-bootloader

But i am having this signature error:

Arduino: 1.8.13 (Windows 10), Board: "Arduino Uno"

C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avrdude -CC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf -v -patmega328p -cstk500v1 -PCOM3 -b19200 -e -Ulock:w:0x3F:m -Uefuse:w:0xFD:m -Uhfuse:w:0xDE:m -Ulfuse:w:0xFF:m 



avrdude: Version 6.3-20190619

         Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/

         Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch



         System wide configuration file is "C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf"



         Using Port                    : COM3

         Using Programmer              : stk500v1

         Overriding Baud Rate          : 19200

         AVR Part                      : ATmega328P

         Chip Erase delay              : 9000 us

         PAGEL                         : PD7

         BS2                           : PC2

         RESET disposition             : dedicated

         RETRY pulse                   : SCK

         serial program mode           : yes

         parallel program mode         : yes

         Timeout                       : 200

         StabDelay                     : 100

         CmdexeDelay                   : 25

         SyncLoops                     : 32

         ByteDelay                     : 0

         PollIndex                     : 3

         PollValue                     : 0x53

         Memory Detail                 :



                                  Block Poll               Page                       Polled

           Memory Type Mode Delay Size  Indx Paged  Size   Size #Pages MinW  MaxW   ReadBack

           ----------- ---- ----- ----- ---- ------ ------ ---- ------ ----- ----- ---------

           eeprom        65    20     4    0 no       1024    4      0  3600  3600 0xff 0xff

           flash         65     6   128    0 yes     32768  128    256  4500  4500 0xff 0xff

           lfuse          0     0     0    0 no          1    0      0  4500  4500 0x00 0x00

           hfuse          0     0     0    0 no          1    0      0  4500  4500 0x00 0x00

           efuse          0     0     0    0 no          1    0      0  4500  4500 0x00 0x00

           lock           0     0     0    0 no          1    0      0  4500  4500 0x00 0x00

           calibration    0     0     0    0 no          1    0      0     0     0 0x00 0x00

           signature      0     0     0    0 no          3    0      0     0     0 0x00 0x00



         Programmer Type : STK500

         Description     : Atmel STK500 Version 1.x firmware

         Hardware Version: 2

         Firmware Version: 1.18

         Topcard         : Unknown

         Vtarget         : 0.0 V

         Varef           : 0.0 V

         Oscillator      : Off

         SCK period      : 0.1 us



avrdude: AVR device initialized and ready to accept instructions



Reading | ################################################## | 100% 0.02s



avrdude: Device signature = 0x000000 (retrying)



Reading | ################################################## | 100% 0.02s



avrdude: Device signature = 0x000000 (retrying)



Error while burning bootloader.

Reading | ################################################## | 100% 0.02s



avrdude: Device signature = 0x000000

avrdude: Yikes!  Invalid device signature.

         Double check connections and try again, or use -F to override

         this check.





avrdude done.  Thank you.





This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.

I have checked multiple times the pins conections and they are ok (same conections that are mentioned in the tutorial)

I have also tryed am using a 10 uf capacitor between the reset pins of the Arduino that works as a programmer, but doesn't solve the problem.

Any help would be really preciate it.