SIM 800L, Arduino UNO, MySQL data uploading

'm trying to upload Arduino sensor data results in a table created in a remote MySQL Database with the classical GET method and myfile.php file placed in my website.
Currently I’m able to post data with a following link: http://mywebsite.epizy.com/myfile.php?d1=2.3&d2=3.0
Each time that I try to post this link in my browser a new line is added in my table with correct values.
I have problems when I try to use my Arduino code and SIM800l shield modem (Things Mobile SIM inserted). It seems that something goes wrong.
I’m using following code:

#include <SoftwareSerial.h>
SoftwareSerial gprsSerial(7, 3);

void setup()
{
  gprsSerial.begin(19200);
  Serial.begin(19200);
 
 Serial.println("Config SIM900...");
  delay(2000);
  Serial.println("Done!...");
  gprsSerial.flush();
  Serial.flush();

  // attach or detach from GPRS service 
  gprsSerial.println("AT+CGATT?");
  delay(100);
  toSerial();


  // bearer settings
  gprsSerial.println("AT+SAPBR=3,1,\"CONTYPE\",\"GPRS\"");
  delay(2000);
  toSerial();

  // bearer settings
  gprsSerial.println("AT+SAPBR=3,1,\"APN\",\"TM\"");
  delay(2000);
  toSerial();

  // bearer settings
  gprsSerial.println("AT+SAPBR=1,1");
  delay(2000);
  toSerial();
}


void loop()
{
   // initialize http service
   gprsSerial.println("AT+HTTPINIT");
   delay(2000); 
   toSerial();
 
 

   // set http param value
   gprsSerial.println("AT+HTTPPARA=\"URL\",\"http://mywebsite.epizy.com/myfile.php?d1=2.3&d2=3.0""); 
   delay(2000);
   toSerial();

   // set http action type 0 = GET, 1 = POST, 2 = HEAD
   gprsSerial.println("AT+HTTPACTION=0");
   delay(6000);
   toSerial();

   // read server response
   gprsSerial.println("AT+HTTPREAD"); 
   delay(1000);
   toSerial();

   gprsSerial.println("");
   gprsSerial.println("AT+HTTPTERM");
   toSerial();
   delay(300);

   gprsSerial.println("");
   delay(10000);
}

void toSerial()
{
  while(gprsSerial.available()!=0)
  {
    Serial.write(gprsSerial.read());
  }
}

So, from serial monitor, I have:

Config SIM900...
Done!...
AT+CGATT?

+CGATT: 1

OK
AT+SAPBR=3,1,"CONTYPE","GPRS"

OK
AT+SAPBR=3,1,"APN","TM"

OK
AT+SAPBR=1,1

OK
AT+HTTPINIT

OK
AT+HTTPPARA="URL","http://sosardgio89.epizy.com/wd3.php?d1=23&dAT+HTTPACTION=0

OK

+HTTPACTION: 0,200,851
AT+HTTPREAD

+HTTPREAD: 851
<html><body><script type="text/ja
AT+HTTPTERM

OK

It seems that the upload is successful but no lines are added in my table!
I post for you the myfile.php file structure uploaded in my web site and in the “htdocs” folder;

<?php
$conex = mysql_connect("sql7.freemysqlhosting.net","sql1234567","1234567");

if(!$conex){
    die("non ok server 
".mysql_error());
}
else{
echo ("DONE");
print ("DONE");}



$db = mysql_select_db("sql1234567", $conex);

if(!$db){
    die("non ok database 
".mysql_error());
}


//$Boton = $_POST["strBoton"];
//$Boton = $_GET["strBoton"];

$sql = "INSERT INTO Save_Data (Date,Time,Value_1,Value_2) VALUES (NOW(),NOW(),'".$_GET["d1"]."','".$_GET["d2"]."') ";   

$res = mysql_query($sql,$conex);

?>

Based on my experience I can’t find the problem. Could you help me?
Thanks a lot.