[SOLVED]Yun's openwrt doesn't boot completely..

hi there,

(i new at this)
I tryed to upgrade my Yun openwrt to linino (i guess…)

somewhere in this process the yun “hanged”…

I turned off and restarted, but…Now, it doesn’t start as it should…
so i uploaded the YunSerialTerminal sketch and and i got this in my putty console…

[   58.230000] uSDaemon ... UP
[   79.020000] warning: `alljoyn-daemon' uses 32-bit capabilities (legacy support in use)

In this lines the takes a long time and then it reboots…

I did hit YunRst button, and it restarts all over again.

I copied the image : openwrt-ar71xx-generic-yun-16M-squashfs-sysupgrade.bin again to the SD card. (can it help, to restore?)

i hit for 30 seconds the wlan rest button, but… didn’t improve.

but still without the wireless on-line… (but the wlan led blinks before rebooting)
The SD card is not mounted either…
I think, i don’t have TCP/IP. :confused:

Is there a procedure for this?

Can somebody please, give me heads up?

Thank’s in advance…

Here’s the rest of the log in the serial console:

[   43.280000] spi_tty_init: SPI TTY INITStart uSDaemon
[   56.310000] uSDaemon ... UP
[   56.570000] EXT2-fs (sda2): error: couldn't mount because of unsupported optional features (240)
[   56.590000] EXT4-fs (sda2): couldn't mount as ext3 due to feature incompatibilities
[   56.630000] EXT4-fs (sda2): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
[   68.360000] warning: `alljoyn-daemon' uses 32-bit capabilities (legacy support in use)
root@linino:/#
root@linino:/# [  133.070000] umount: sending ioctl 4c01 to a partition!
[  133.070000] umount: sending ioctl 4c01 to a partition!
[  133.080000] umount: sending ioctl 4c01 to a partition!
[  133.080000] umount: sending ioctl 4c01 to a partition!
[  135.120000] Removing MTD device #3 (rootfs_data) with use count 1
[  135.140000] Res▒

Yun_log.txt (23 KB)

https://www.arduino.cc/en/Tutorial/YunUBootReflash

This topic solved my problem.. thank's any way..