Thermistor4 compile issues

I keep getting these errors when trying to verify the code for the Theristor4 library and sketch. I have made the directory and copied the .h and .cpp as directed, but cannot get the example sketch to compile. I keep getting the following errors. I'm sure I am missing something simple. Any help would be appreciated. Thanks, Chris

C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp: In member function 'void Thermistor4::SetUp()': C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:30: error: 'INPUT' was not declared in this scope C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:30: error: 'pinMode' was not declared in this scope C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:31: error: 'LOW' was not declared in this scope C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:31: error: 'digitalWrite' was not declared in this scope C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:33: error: 'analogRead' was not declared in this scope C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp: In member function 'void Thermistor4::ReadADC(unsigned int)': C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:44: error: 'analogRead' was not declared in this scope C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp: In member function 'void Thermistor4::Thermistor4SerialPrint()': C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:136: error: 'Serial' was not declared in this scope C:\Documents and Settings\Chris\Desktop\arduino-1.0.1\libraries\Thermistor4\Thermistor4.cpp:137: error: 'DEC' was not declared in this scope

you didnot Incude "Arduino.h" in your header file.

In some IDE it's WProgram.h may be because i have 1.0.1 IDE "Arduino.h" works

Thank you. The header file had WProgram.h I changed to Arduino.h and it compiled just fine. I am running 1.0.1. Thanks again.