TRYING TO MAKE TWO 0D66 MOTION SENSORS TO WORK BUT IT DOES NOT HELP PLEASE

I am trying to make two 0D66 MOTION SENSORS to work together I do attach the link with the code

//the time we give the sensor to calibrate (10-60 secs according to the datasheet)
int calibrationTime = 10;
//the time we give the sensor to calibrate (10-60 secs according to the datasheet)

long unsigned int lowIn;
//the time when the sensor outputs a low impulse
//the amount of milliseconds the sensor has to be low
//before we assume all motion has stopped
long unsigned int pause = 1000;

long unsigned int lowIn1;
int calibrationTime1 = 10;
//the time when the sensor outputs a low impulse
//the amount of milliseconds the sensor has to be low
//before we assume all motion has stopped
long unsigned int pause1 = 1000;
boolean lockLow = true;
boolean takeLowTime;
boolean lockLow1 = true;
boolean takeLowTime1;

int pirPin = 3; //the digital pin connected to the PIR sensor’s output
int ledPin = 13;
int pirPin1 = 2; //the digital pin connected to the PIR sensor’s output
int ledPin1 = 12;

/////////////////////////////
//SETUP
void setup(){
Serial.begin(9600);
pinMode(pirPin, INPUT);
pinMode(ledPin, OUTPUT);
digitalWrite(pirPin, LOW);
pinMode(pirPin1, INPUT);
pinMode(ledPin1, OUTPUT);
digitalWrite(pirPin1, LOW);

//give the sensor some time to calibrate
Serial.print(“calibrating sensor1 “);
for(int i = 0; i < calibrationTime; i++){
Serial.print(”.”);
delay(1000);
Serial.print(“calibrating sensor2 “);
for(int i1 = 0; i1 < calibrationTime1; i++){
Serial.print(”.”);
delay(1000);
}
Serial.println(" done");
Serial.println(“SENSOR ACTIVE”);
delay(50);
}
}

////////////////////////////
//LOOP
void loop(){

if(digitalRead(pirPin) == HIGH){
digitalWrite(ledPin, HIGH); //the led visualizes the sensors output pin state
if(lockLow){
//makes sure we wait for a transition to LOW before any further output is made:
lockLow = false;
Serial.println("—");
Serial.print(“motion detected at “);
Serial.print(millis()/1000);
Serial.println(” sec”);
delay(50);
if(digitalRead(pirPin1) == HIGH){
digitalWrite(ledPin1, HIGH); //the led visualizes the sensors output pin state
if(lockLow1){
//makes sure we wait for a transition to LOW before any further output is made:
lockLow1 = false;
Serial.println("—");
Serial.print(“motion detected at “);
Serial.print(millis()/1000);
Serial.println(” sec”);
delay(50);
}
takeLowTime = true;
takeLowTime1 = true;
}

if(digitalRead(pirPin) == LOW){
digitalWrite(ledPin, LOW); //the led visualizes the sensors output pin state

if(takeLowTime){
lowIn = millis(); //save the time of the transition from high to LOW
takeLowTime = false; //make sure this is only done at the start of a LOW phase
if(digitalRead(pirPin1) == LOW){
digitalWrite(ledPin1, LOW); //the led visualizes the sensors output pin state

if(takeLowTime1){
lowIn1 = millis(); //save the time of the transition from high to LOW
takeLowTime1 = false; //make sure this is only done at the start of a LOW phase
}
}
//if the sensor is low for more than the given pause,
//we assume that no more motion is going to happen
if(!lockLow && millis() - lowIn > pause){
//makes sure this block of code is only executed again after
//a new motion sequence has been detected
lockLow = true;
Serial.print(“motion ended at “); //output
Serial.print((millis() - pause)/1000);
Serial.println(” sec”);
delay(50);
}
}
if(!lockLow1 && millis() - lowIn1 > pause1){
//makes sure this block of code is only executed again after
//a new motion sequence has been detected
lockLow1 = true;
Serial.print(“motion ended at “); //output
Serial.print((millis() - pause1)/1000);
Serial.println(” sec”);
delay(50);
}}}} }
I AM TRYING TO ACHIEVE THAT THE TWO SENSOR SEND MOVEMENTS READINGS TO THE SERIAL MONITOR THE MAIN ISSUE IS THAT EVEN THOUGH THE PROJECT UPLOAD WITH NO PROBLEMS THE SENSORS SEEMS TO NOT CONNECT HENCE THE MAINLY STUCK IN THE ACTIVE SECTION COULD ANYBODY HELP ME HERE

I AM TRYING TO ACHIEVE THAT THE TWO SENSOR SEND MOVEMENTS READINGS TO THE SERIAL MONITOR THE MAIN ISSUE IS THAT EVEN THOUGH THE PROJECT UPLOAD WITH NO PROBLEMS THE SENSORS SEEMS TO NOT CONNECT HENCE THE MAINLY STUCK IN THE ACTIVE SECTION COULD ANYBODY HELP ME HERE

The main problems are that you 1) are shouting at us 2) are posting code incorrectly 3) are posting in the wrong place.

If you fix items 1 and 2, a moderator can move the post to the proper place.

That whole lockLow bullshit needs to be discarded. The sensors, if wired correctly, output HIGH or LOW just like any other switch. Use the state change detection example, to determine when the sensor begins sensing motion or ends sensing motion.