Unable to program my Nano after "new Board Updates installed

I have been successful to date (that is prior to installing the “New Board Updates” to my ID) these were for all boards including Arduino Nano.

Now I am unable to complete the downloading of my code to any of my Nano Boards. The following ERRORS are displayed.

Arduino: 1.8.1 (Windows 7), Board: "Arduino Nano, ATmega328P

Sketch uses 6376 bytes (20%) of program storage space. Maximum is 30720 bytes.
Global variables use 400 bytes (19%) of dynamic memory, leaving 1648 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
C:\Users\Bruce Woods\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino9/bin/avrdude -CC:\Users\Bruce Woods\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino9/etc/avrdude.conf -v -patmega328p -carduino -PCOM9 -b115200 -D -Uflash:w:C:\Users\BRUCEW~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_25888/Bruces_Freq_Meter.ino.hex:i
avrdude: Version 6.3, compiled on Jan 17 2017 at 12:00:53

  • Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/*
  • Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch*
  • System wide configuration file is “C:\Users\Bruce Woods\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino9/etc/avrdude.conf”*
  • Using Port : COM9*
  • Using Programmer : arduino*
  • Overriding Baud Rate : 115200*
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
    avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x50
    avrdude done. Thank you.
    Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.
    This report would have more information with
    “Show verbose output during compilation”
    option enabled in File → Preferences."

PS. I tried a complete reinstallation of my IDE and even updated to arduino-1.8.4 for Windows, STILL NO LUCK!

(deleted)

Hi Spy Catcher. Thanks for that. All done and good now