UNO + motomamma with xbee Wireless can't make it work...

Hello there?

first of all, i’m a new to arduino and xbee, and i want (to try) to control a small robot by wirelles with an html page in my browser.

I put an xbee (Xbee Wifi - XB2B-WFST-001 - RPSMA Antenna)

xbee

into a motomama (L298N an H-bridge with a xbee socket)

http://www.southtrader.co.za/shop/motomama-l298n-h-bridge-motor-driver-shield/

and then i wired to a UNO…

and uploaded this sketch:

sketch
https://dl.dropboxusercontent.com/u/35995718/MotoMamaTest.zip

I try also this example too:

example but the same thing

http://www.southtrader.co.za/start/wp-content/uploads/2012/03/MotoMamaTest.rar

inside has a “.pde” file witch i rename it to “.ino”.

#include <IRremote.h>
#include <IRremoteInt.h>
#include <IRremoteTools.h>



int RECEIVE_PIN = 2;
IRrecv irrecv(RECEIVE_PIN);
decode_results results;



void setup()
{
  Serial.begin(9600);
  irrecv.enableIRIn(); // Start the receiv1er
  pinMode(11, OUTPUT);   // sets the pin as output
  pinMode(12, OUTPUT);   // sets the pin as output
  pinMode(13, OUTPUT);   // sets the pin as output
  pinMode(8, OUTPUT);   // sets the pin as output
  pinMode(9, OUTPUT);   // sets the pin as output
  pinMode(10, OUTPUT);   // sets the pin as output
}

void loop()
{
     if (irrecv.decode(&results)) {
        Serial.print("0x");
        Serial.println(results.value, HEX);
        delay(50);
        irrecv.resume();// Receive the next value
    }
  int i;
  digitalWrite(12, HIGH);
  digitalWrite(8, HIGH);
  digitalWrite(13, LOW);
  digitalWrite(9, LOW);
  for (i = 0; i < 1024; i++)
  {
    analogWrite(11, i);  // analogRead values go from 0 to 1023, analogWrite values from 0 to 255
    analogWrite(10, i);
    delay(100);
  }
  digitalWrite(13, HIGH);
  digitalWrite(9, HIGH);
  digitalWrite(12, LOW);
  digitalWrite(8, LOW);
  for (i = 0; i < 1024; i++)
  {
    analogWrite(11, i);  // analogRead values go from 0 to 1023, analogWrite values from 0 to 255
    analogWrite(10, i);
    delay(100);
  }
}

i can’t compile
give me this error.

////////////ERROR COMPILING////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries\RobotIRremote\src\IRremoteTools.cpp:5:16: error: ‘TKD2’ was not declared in this scope
int RECV_PIN = TKD2; // the pin the IR receiver is connected to
^
Erro ao compilar.

i already import the libraries (right, i think…) somewhere …(“add ZIP”) in include library option.

My compiler is Arduino 1.6.3

This is another problem.

(besides, my xbee is brand new, the fisrt time he responds to a default address: 192.168.1.10 or 100, i dont remember now he does nothing, can restore the factory defaults in my xbee ? does it provide a webserver?)

Thank’s in advance for helping me, trying to solve my mess… (this is a little confusing for me)

regards

Rui

C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries\RobotIRremote\src\IRremoteTools.cpp:5:16: error: 'TKD2' was not declared in this scope int RECV_PIN = TKD2; // the pin the IR receiver is connected to ^ Erro ao compilar.

Do you have an Arduino robot? Not an Arduino-controlled robot, an official Arduino robot.

If not, delete this file.

Thx, Pauls.

No, i actually don't have an arduino official robot...

I just bought those three components separately:

-Uno -MotoMamma -XBee Wireless

I think, i have another problem...before compiling...

The motomamma has a slot for Xbee and i can't connect with him.. By wireless.. :'(