keeps telling me I don't have the core installed for my board

Below is what I get. I've installed through the board manager what it tells me too and I still get the message. help please

The current selected board needs the core 'arduino:arduino' that is not installed.
C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\arduino-1.8.10\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\arduino-1.8.10\hardware -hardware C:\Users\nitro\AppData\Local\Arduino15\packages -tools C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\arduino-1.8.10\tools-builder -tools C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\arduino-1.8.10\hardware\tools\avr -tools C:\Users\nitro\AppData\Local\Arduino15\packages -built-in-libraries C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\arduino-1.8.10\libraries -libraries C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\Arduino\libraries -fqbn=anet-board-master (1):anet-board-master:anet -vid-pid=1A86_7523 -ide-version=10810 -build-path C:\Users\nitro\AppData\Local\Temp\arduino_build_294993 -warnings=none -build-cache C:\Users\nitro\AppData\Local\Temp\arduino_cache_578919 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -verbose C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\arduino-1.8.10\Marlin-2.0.x\Marlin\Marlin.ino
panic: runtime error: invalid memory address or nil pointer dereference
[signal 0xc0000005 code=0x0 addr=0x18 pc=0x6fc523]

goroutine 1 [running]:
github.com/arduino/arduino-cli/arduino/cores.(*Platform).GetAllInstalled(0x0, 0x11c11944, 0x11d0a2fa, 0x7)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/arduino/cores/cores.go:174 +0x33
github.com/arduino/arduino-cli/arduino/cores/packagemanager.(*PackageManager).GetInstalledPlatformRelease(0x11cd6ba0, 0x0, 0x11c1455c)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/arduino/cores/packagemanager/package_manager.go:318 +0x25
github.com/arduino/arduino-cli/arduino/cores/packagemanager.(*PackageManager).ResolveFQBN(0x11cd6ba0, 0x11cd6b20, 0x95723f, 0x4, 0x95cf47, 0xc, 0x11e3c8c8, 0x1, 0x1)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/arduino/cores/packagemanager/package_manager.go:187 +0x393
github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder.(*TargetBoardResolver).Run(0xdebc68, 0x11cb85a0, 0xdebc68, 0x0)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder/target_board_resolver.go:45 +0x4c
github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder.(*ContainerSetupHardwareToolsLibsSketchAndProps).Run(0xdebc68, 0x11cb85a0, 0xdebc68, 0xdda500)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder/container_setup.go:60 +0x266
github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder.runCommands(0x11cb85a0, 0x11c63f0c, 0x2, 0x2, 0xffffff01, 0x0, 0x4)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder/builder.go:210 +0xbd
github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder.(*ParseHardwareAndDumpBuildProperties).Run(0x11c63f40, 0x11cb85a0, 0xdebbb4, 0x11c06c98)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder/builder.go:198 +0xbc
github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder.RunParseHardwareAndDumpBuildProperties(...)
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-cli/legacy/builder/builder.go:231
main.main()
/home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross-cli-inception/src/github.com/arduino/arduino-builder/main.go:388 +0x772
C:\Users\nitro\OneDrive\Documents\arduino-1.8.10\arduino-builder returned 2

Error compiling for board Anet V1.0.

Might be related to the fact that it is running from inside onedrive, some have reported weird issues with that. Try moving to a location outside of onedrive.