HM-10 connected to Android but no respond from AT command

Hi!
I'm trying to connect Arduino Micro to HM-10 bluetooth module.
Yesterday I managed to set everything up, AT commands were working and using BLE Scanner on Android I was able to sent and receive every string, value etc.
Now although I still can connect to BLE Scanner, I don't get any response from AT.

Arduino Serial1 (0,1 pins) are connected through logical converter to HM-10.
Wiring should be ok.

Output of Serial Monitor looks something like that:

AT
OK+CONN
AT

AT
OK+LOST
AT

AT

Thanks for help.

serial.ino (1014 Bytes)

Here is code I'm using.

 /*
 * Bluetooth device
 * Arduino Micro and HM10 module
 * 0 - TXD
 * 1 - RXD
 * +5V - VCC
 * GND - GND
 * 
 * 12.03.2020r 9:34
 */
char inData = NULL;
char outData = NULL;
boolean NL = false;

void setup() {
  // put your setup code here, to run once:
  Serial.begin(9600);
  while(!Serial);
  Serial1.begin(9600);
  while(!Serial1);
  Serial.println("Setup ended sucessfully");
  Serial.print(">");
}

void loop() {
  // put your main code here, to run repeatedly:

  // Read from HM-10 and write to Serial
  if(Serial1.available() != 0){
    inData = Serial1.read();
    Serial.write(inData);
  }

  // Read from Serial and write to HM-10 (and Serial)
  if(Serial.available() != 0){
    //delay(10);
    outData = Serial.read();

    // Don't write end-line character to HM-10
    if(outData != 10 && outData != 13) Serial1.write(outData);

    // Print user input on Serial and add ">" before
    if(NL) {Serial.print("\r\n>"); NL = false;  }
    Serial.print(outData);
    if(outData == 10) NL = true;
  }
}

Ok, it seems that problem has solved itself. After two hours when I have written "AT" to Serial Monitor, module disconnected and now it's working.