problem in port connected and programming

I have a arduino nano and a NRF24L01 radio with a pir sensor. I want program this but when I connected to serial port , turn on 3 LED on arduino board (similar to pic) and no found device !!! :confused: :confused: :confused:
plz help thank you

Does it do the same thing with nothing is connected? What error messages are you getting when uploading? What does the device manager list?

There is no need to double post. Delete your other thread before you get in trouble.http://forum.arduino.cc/index.php?topic=384899.0

codlink: Does it do the same thing with nothing is connected? What error messages are you getting when uploading? What does the device manager list?

There is no need to double post. Delete your other thread before you get in trouble.http://forum.arduino.cc/index.php?topic=384899.0

hi , thank you for help me when connect to radio nrf and I connect with usb to my pc , pc dont found my arduino and there is not any port for programming , but when I disconnect radio and connect arduino to pc , it is found port and program is true but dont work with radio....

in first post i forget upload attach file, so I put 2 posts , now how I delete first post ? thank you

If you are using the serial port on the arduino to communicate with the NRF, you won't be able to upload code when connected. Look into software serial. Or disconnect everything, upload code, unplug from pc, connect everything, plug in power source (could be USB as well just can't use serial monitor).