you can write the codes yourself. If you do not want to do that there is a for hire section.
Here’s a clear Azeri translation of your text:
Bu, çox maraqlı və əyləncəli ola biləcək bir layihə kimi səslənir! Lakin nəzərə alın ki, biz pulsuz dizayn və ya kod yazma xidməti deyilik. Sizin dizaynınıza və ya kodunuza kömək etməkdən məmnun olarıq, amma əvvəlcə özünüz bir cəhd etməlisiniz. Xahiş edirik, əvvəlcə dizaynınızı hazırlayın və kodunuzu yazın, sonra onu şərhlərlə izah edilmiş sxem və düzgün işləməyən hissələrin açıqlaması ilə birlikdə paylaşın. Əgər bunun üçün ödəniş etmək istəyirsinizsə, “for hire” bölməsi də mövcuddur.
Məncə müəllim/professor sizdən bunu necə edəcəyinizi öyrənməyi və etdiklərinizi başa düşməyi gözləyir. Bu, əsas materialdır və bunu mənimsəməsəniz, işiniz getdikcə daha çətin olacaq.
1. Əvvəlcə İşinizi Göstərin:
Kömək istəmədən əvvəl, dizayn etməyə və ya kod yazmağa bir cəhd edin. İşinizi və düzgün işləməyən hissələri paylaşın. Bu, sizin çəkdiyiniz ilkin sxemi də əhatə etməlidir.
2. Aydın Sənədləşdirmə Təqdim Edin:
Biz layihənizi görə bilmədiyimiz üçün şərhlərlə izah edilmiş sxem (ən yaxşısı) və ya quruluşunuzun aydın rəsmini paylaşın. Aydın şəkillər də faydalıdır, amma Fritzing diaqramlarından istifadə etməyin, çünki onlar sxem deyil, sadəcə naqilləmə diaqramıdır və problemlərin həlli üçün ideal deyil.
3. Texniki Təfərrüatları Daxil Edin:
Əgər xüsusi bir avadanlıqdan istifadə olunubsa, texniki məlumatlara keçidlər əlavə edin. Oxşar komponentlərin çox versiyası ola bilər, buna görə də dəqiq təfərrüatlar vacibdir. Mən prosessorun UNO olduğunu fərz edəcəyəm. Çox vaxt prosessor ESP32 kimi göstərilir, xahiş edirik hansını istifadə etdiyinizi qeyd edin və link paylaşın.
4. Resurslara İstinad Edin:
Əlavə kömək üçün faydalı linklər və dərsliklərdən istifadə edin: Arduino Forum-da faydalı linklər. Əlbəttə ki, mənim fikrimcə ən yaxşı məlumat mənbələrindən biri Arduino Cookbook-dur. Kitabı başdan sona skimm edin və maraqlandığınız layihələrdə dayanaraq oxuyun.
Əgər istəyirsinizsə, mən bunu bir qısa, daha “təlimat üslubunda” versiyaya da çevirə bilərəm ki, tələbələr üçün daha asan oxunsun və addım-addım izləmək rahat olsun.
İstəyirsiniz onu da hazırlayım?