Problem uploading skecth to arduino nano

Hi, I am trying to upload an sketch to an arduino nano but I am getting always the same problem:
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x59
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x59
Problema subiendo a la placa. Visita http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload para sugerencias.

I have seen that a lot of people have this issue, but i haven´t been able to find the solution in any of those posts.

I checked I selected the correct board with the correct processor (ATMega168), in the correct port.

I have also checked i have the driver from arduino\drivers.

My arduino nano isn´t a copy as I have seen in forums that an original arduino has a gold or black 501k component (mine is gold)

My only doubt is that I have my pins 0 and 1 soldered to a bluetooth HC05 module, and I don´t know if this is interfering, but the arduino isn´t mine so I would like to solve it without removing the soldering if possible.

Thanks in advice!

Hi,
Mi sugerencia es de que remuevas el HC05 y asi sale de la duda. Mientras tanto no vaz a ningun lado. Otra cosa tienes le TX y el RX bien alambrado o mira a ver si tienes un cruze entre las conecciones del RX y TX.