Segitség kérése

Tisztelt kolegák most csöppentem egy ojan dologba ,hogy horgász etetöhajomba szeretnék egy arduinos GPS t készitteni ,ami tudja a flysky táv vezérlön mutatni a valós távolságot és irányt,valamint etető hejeket tudnék elmenteni,nézegettem az arduinos kártyákat és arra gondoltam Arduino mega2560 pro panel.egy NEO 6M GPS modul.és egy uno alaplap.Érdeklödnék hogy amiket ki választottam azok megfelelnek e arra amit szeretnék,és az ősszeépittésben,a programozásban is kérnék segitséget.Elöre is köszönöm segitségeteket.Email:József.gerlinger@gmail.com

Témáját áthelyeztem egy megfelelő fórumkategóriás @gerli1967.

A jövőben kérjük, szánjon egy kis időt a fórumkategória kiválasztására, amely a legjobban megfelel a témája tárgyának. Minden kategória tetején található egy "About the _____ category" témakör, amely elmagyarázza a célt.

Ez a felelős fórumhasználat fontos része, amint azt a „How to get the best out of this forum” útmutató. Az útmutató sok más hasznos információt is tartalmaz. Kérjük, olvassa el.

Előre is köszönöm együttműködését.

This topic was automatically closed 180 days after the last reply. New replies are no longer allowed.