Dobrí den mám Arduino Uno.Ked na internete naidem nový projekt a chcem dat program do Arduina neprijima.Len tie prijíma čo je v knižnici Arduina.Prečo pomožte mi.
Zo Slovenska? Cele fórum je v angličtine, okrem medzinárodnej sekcie. Tu ti vie pomôcť len veľmi málo ľudí.
Skús detailnejšie popísať problém, čo si robil. Projekt si normálne uložíš do svojho adresára a otvoríš v IDE.
Akú verziu používaš?
To je stránka Roba Ulbrichta, pekne vynovená. 8)
som veľmi zvedavý, čo s týmto príspevkom admini urobia. najmä keď uvidia, že sme my dvaja na neho reagovali v rodnej reči Mohli by nám vytvoriť ČS sekciu
Ja tiež.
stalo sa mi s Arduinom hned po prvom projekte sa mi stratilo port a už dalej nefunguje.Prečo čo sa stalo?
dal novu otazku. este cudnejsie formulovanu. sa mi to nezda. vyzera to ako prekladane automatom a neviem ci nie aj formulovane. nejaky experimntalny bot mozno. minule to uz jeden taky bol a sa podobne blbo sa pytal anglicky
admin to spojil
@atilka25, prečo sa pýtaš po slovensky?
Asi je to bot, ale fakt ma zmiatol. Je tu je den veľmi podobný topic v nemčine. Ako si to napísal, že bot, hneď som začal mať podozrenie.
Ich habe Probleme beim Herunterladen der Programme und bitte um eine faire Antwort.Was in arduino ist, wird funktionieren, aber das meiste des Internets funktioniert nicht