7" tft cpld font ic

Hi,
who can help me with this challenge. I have 2 displays of coldtears: 7 “display, ssd1963 controller, font IC, second is a 7” display, cpld + sdram font IC. Both work well, the display with the 1963 controller displays the entire contents of the font ic with different fonts, works perfectly. The display with the MD070SD controller loads in the demo program the graphic from coldtears, but the fonts are not displayed.

The displays are from :http://www.ebay.co.uk/itm/7-7-0-inch-TFT-LCD-module-CPLD-SDRAM-800x480-arduino-DUE-MEGA2560-43SSD1963/121186426608_trksid=p2046732.c100040.m2060&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20140107095009%26meid%3Da2e2f5821ce04e88b3ff984a0501d712%26pid%3D100040%26prg%3D20140107095009%26rk%3D2%26rkt%3D4%26sd%3D111083142271

This video shows how the display is working → Coldtears 7" TFT LCD Module with Page Buffer and Font IC Demo running at Arduino Mega 2560 (800x480) - YouTube
This picture (attachment) show my problem. If you have any idea please contact me. Thank you

Hi,

First of all, I don't have a font IC on my CPLD display, it is a project for another day, but Avr_Fred is the guy you need for this.

To me it looks like corruption, have you tried the flash tool from cold tears?

Best wishes,

Graham

Hi Graham,
No i took the flash Tool from Henning, with no Problems to Transfer the Fonts to the Flash, i take it also for my 5" Display with ssd1963 Controller without Problems.

Thank you for reply

Ludwig